Ne maradj le!

Hogyan készülj fel a KRESZ-vizsgára?

A kor kihívásainak megfelelően maximális segítséget szeretnénk nyújtani a KRESZ-vizsgára felkészülésben. Ennek menete a következő:

  • A jelentkezés és a tandíj első részletének befizetése után megküldjük számodra az Edukresz által készített e-learninges tananyagot (Etitan). Erről e-mailben fogsz kapni értesítést.
    (Érdemes időnként a SPAM mappát is megnézned!)
  • Megkezded a tanulást az online felületen. Az optimális haladás érdekében érdemes napi egy órát tanulással tölteni. Ebben az esetben a tananyaggal 3 hét alatt tudsz végezni. Ha csak fél órát foglalkozol vele naponta, akkor mér 6 hétig fog tartani a felkészülésed.
  • Érdemes eljönni tantermi képzéseinkre is. Ezzel időt tudsz spórolni, mert olyan tananyag részeket is könnyedén megértesz, amelyet értelmezni, magyarázni, logikusan feldolgozni kell. Konzultáción is részt vehetsz, mert azon közvetlenül a vizsgára készítünk fel, illetve válaszolunk a felmerült kérdéseidre.
  • Amennyiben 100%-ban kész vagy az anyaggal, egyrészt akkor jelentkezhetsz vizsgára, másrészt pedig akkor nyílik meg az a felület, ahol a vizsgakérdéseket fogod tudni gyakorolni.

Miért érdemes tantermi képzésre is eljönnöd?

  • A tantermi foglalkozások nagy részét Pető Attila a Kreszprofesszor tartja. Ez alapján biztos, hogy megérted majd a legbonyolultabb összefüggéseket is.
  • Akik részt vesznek a személyes oktatáson, azoknak 20%-kal jobb a KRESZ-vizsga eredményük.
  • Amennyiben konzultációra is eljössz, akkor 100%-os garanciát biztosítunk arra az esetre, ha véletlenül nem sikerülne az első vizsgád, ebben az esetben kifizetjük helyetted a pótvizsga díját.
  • A tantermi felkészítésben rengeteg olyan hasznos információ, tanács hangzik el, ami a vezetés alatt nagy segítség lehet. Az eredmények azt mutatják, hogy ezáltal akár gyakorlati órákat is megspórolhatsz.

Várunk szeretettel!

Az induló tanfolyamokat itt tudod megtekinteni:

>>TANFOLYAMOK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük