Ne maradj le!

Pető Attila vagyok

Kreszprofesszor, közlekedési szaktanár, szakoktató és ez itt az autósiskolám. Ismerd meg a történetemet!

+
év tapasztalat

Mérföldköveim

1988

óta tanítom a leendő gépjárművezetőket, 1990-től vezetek saját autósiskolát. 2000-től a járművezető szakoktatók egyik érdekképviseletének vagyok a vezetője.

2000

óta vagyok a főszerkesztője annak az oldalnak, amely minden közlekedőnek fontos tanácsokat ad a KRESZ szabályokkal kapcsolatban. kreszforum.hu és kreszklub.hu

2010

Rendszeres médiajelenlét: A Klubrádióban 2010 óta van egyórás önálló műsorom. Itt ragadt rám a Kreszprofesszor név, amit szívesen vállalok fel, hiszen ezt a fajta tevékenységet csak én művelem az országban.

2014

Elindult a Kreszklub oldal, illetve mozgalom. Ezen az oldalon közlekedési témákat dolgozunk fel, a klubtagok kérdéseket tehetnek fel, amire szemléletes, érthető válaszokat igyekszem adni. Mivel több jogtalan büntetést is sikerült kivédeni, ezért Bírságmegelőzési Klubnak is nevezzük.

2017

2017-ben megjelent a maga nemében egyedülálló KRESZ Bírságmegelőzési Kézikönyvem.

További könyvmegjelenések: Egyszerűen, érthetően, készüljünk a KRESZ-vizsgára – könyv formában – több mint 40 ezer sikeres KRESZ-vizsgázó ajánlásával

2019

2019 májusában elindítottam a KRESZ TV Youtube csatornát, ahol oktatófilmeken keresztül mutatom be a KRESZ-szabályokat, azok értelmezését, illetve helyszíni beszámolókkal próbálok választ adni sok-sok közlekedési csavarra.

+
Sikeres diák
+
Eladott KRESZ könyv
Feliratkozó
+
Megoldott KRESZ dilemma

A KRESZTV elindítása egy igazi mérföldkő a hazai videózás világban is, hiszen elsődleges célja a helyes közlekedési kultúrára való nevelés, mindezt érthető és látványos formában. A csatorna elindítása elképesztő hiányokat pótol.
2019 májusa óta 70 ezer feliratkozóval rendelkezik, hétről-hétre új tartalmak, aktív jelenlét miatt (rendszeres kommentek, beszélgetések a videók alatt) nagyon népszerű. A csatornához Instagram, Facebook és TikTok felület is tartozik. „A KRESZTV Youtbe csatorna népszerűsége jelzi igazán, hogy milyen nagy szükség van a közérthető KRESZ-oktatásra”
– Pető Attila, Kreszprofesszor

Legtöbben nézitek a KRESZ felkészülés alatt:
Az elsőbbségadási sorozat

KreszTv közönségének folyamatos támogatása motivál minket.

Népszerű videósorozat:
Dóri forgalmi oktatása

Az Egyszerűen, érthetően, készüljünk a KRESZ-vizsgára könyv, több, mint 40 000 sikeres KRESZ-vizsgát tett tanuló ajánlásával rendelkezik.

Érték és közösségteremtő erővel rendelkezik az, hogy a közlekedéssel kapcsolatos kérdéseket együtt próbáljuk megoldani.
A kreszklub.hu oldalon folyamatosan várjuk az új tagok jelentkezését. Jelenleg több mint,
10 000 tagja van. Ha kérdésed van a KRESZ-ről, akkor írj nekünk!

Egyik legnépszerűbb Facebook csoportunk több, mint 50 000 tagot számlál. Aktív jelenlétünk a záloga annak, hogy ne legyen stressz a KRESZ!

kreszklub.hu