Ne maradj le!

A 360 fokos tanulásról:

Ahhoz, hogy a tudást elmélyítsük és bármikor könnyedén fel tudjuk idézni, érdemes az ismereteket minél több felületen és rendszeren keresztül elsajátítani.

Lássunk egy példát:

Balázs 18 éves tanuló, idén érettségizik, közben nyelvvizsgázik, sportol és úgy érzi, hogy a teendői ellenére most kell belevágnia a jogosítvány megszerzésébe, mert bár egyelőre nem tudja, hogy a gimi után mihez fog kezdeni, de azt gondolja: „inkább legyek céltalan egy jogsival, mint létezzek jogsi nélkül.”

Néhányszor már volt lehetősége az apja autójával pár métert gurulnia, így nagyon várja, hogy végre vezethessen.

A haverok többsége már megcsinálta a jogsit, így kicsit lemaradva érzi magát, ugyanakkor beleolvasva pár közlekedési jogszabályba, ijedtében be is csukta a könyvet.

Hogyan tovább? Hogyan hozzuk közelebb a fiatalokhoz azt a száraz elméletet, aminek az ismerete elengedhetetlen? Hiszen mégiscsak a gyermekünk biztonsága a tét a majdani vezetés közben.

Balázs végül hozzálát az online oktatásnak, de úgy érzi, hogy csak kattintgat, a tudás nem rögzül eléggé. Az e-learningen keresztül úgy, ahogy sikerülgetnek a próbavizsgák, de valahogy nem látja át a teljes rendszert. Ha bizonytalan, még egy KRESZ-vizsgára elmehet, de később ez a tudás kevés lesz vezetés közben forgalomba.

A Kreszprofesszor Autósiskolájában lehetősége lesz arra, hogy az online oktatást kiegészítse többféle tanulási módszerrel:

    személyes kurzus

    online konzultáció

    diákok jegyzetelési stílusában megírt tankönyv

    teljes kresz tanfolyamot leképező videósorozat (és egyéb közlekedéssel kapcsolatos teljesen ingyenes tartalmak a KRESZTV Youtube csatornáján)

MR. Kresz applikáció, hogy foci előtt/után, a buszra várt idő is hasznosan teljen Ezek a módszerek és megoldások rétegenként egymásra pakolva képesek lesznek arra, hogy Balázs ismerete alaposan rögzüljön. Az eredmény pedig nem lesz más, mint egy egész életen át tartó stabil tudás, ami a biztonságos vezetés alapja.